Składniki:
opakowanie ciasta francuskiego
200 g mrożonego szpinaku
50 g sera feta
2 ząbki czosnku
sól, pieprz
Opcjonalnie: jajko do smarowania
Piec w piekarniku nagrzanym do 180-190°C przez około 20 minut
***
Ingredients:
pack of puff pastry
200 g of frozen spinach
50 g of feta cheese
2 cloves of garlic
salt and pepper
Optional: egg for brushing
Bake in oven preheated to 180-190 ° C for about 20 minutes
***
Ingredientes:
paquete de masa de hojaldre
200 g de espinacas congeladas
50 g de queso feta
2 dientes de ajo
sal y pimienta
Opcional: Huevo para el cepillado
Hornear en horno precalentado a 180-190 ° C durante unos 20 minutos
O tak, tak, tak, absolutnie coś, co uwielbiam pod każdą postacią!
OdpowiedzUsuńUwielbiam takie smaki :)
OdpowiedzUsuń