niedziela, 19 maja 2013

Rożki ze szpinakiem i fetą/Spinach and Feta Triangles/Triangulos de espinacas y queso feta

Składniki:

opakowanie ciasta francuskiego
200 g mrożonego szpinaku
50 g sera feta
2 ząbki czosnku
sól, pieprz
Opcjonalnie: jajko do smarowania

Piec w piekarniku nagrzanym do 180-190°C  przez około 20 minut
***
Ingredients:

pack of puff pastry
200 g of frozen spinach
50 g of feta cheese
2 cloves of garlic
salt and pepper
Optional: egg for brushing


Bake in oven preheated to 180-190 ° C  for about 20 minutes
***
Ingredientes:

paquete de masa de hojaldre
200 g de espinacas congeladas
50 g de queso feta
2 dientes de ajo
sal y pimienta
Opcional: Huevo para el cepillado


Hornear en horno precalentado a 180-190 ° C durante unos 20 minutos 

2 komentarze: